Locatie
Binckhorstlaan 50
2516 BE Den Haag

Telefoonnummer

070 382 08 30

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst

Schade vakkundig gerepareerd

Autoschade melden

Corona update

Wij, ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst, nemen onze verantwoordelijkheid, u ook? Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van h...

Lees verder

Autoschade melden

1

Meld de autoschade bij uw verzekeraar

Bekijk hier de lijst van aangesloten verzekeraars bij ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst.

De eerste stap is het melden van de autoschade (liefst binnen 1 dag) telefonisch bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij. In het telefonisch gesprek geeft u aan dat de autoschade wordt hersteld door ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst.

2

Meld de schade bij ons

Zodra u uw schade bij ons gemeld heeft wordt u verzocht langs te komen met de auto, zodat wij de autoschade kunnen beoordelen. De beoordeling van de autoschade wordt vastgelegd met een digitale camera. Tevens wordt er een afspraak gepland voor het herstellen van de autoschade. Indien uw auto, om welke reden ook, niet verkeersveilig bevonden wordt, krijgt u een vervangende auto mee. In overleg kan er ook een (kleine) noodreparatie uitgevoerd worden.

3

Wij nemen contact met u op voor de schade-afhandeling

In de periode tussen het beoordelen van de autoschade en herstellen van de autoschade worden door ons de onderdelen besteld. Door deze werkwijze wordt de reparatietijd en de hiermee gepaard gaande kosten, zoals vervangend vervoer, minimaal gehouden.

Meld direct je autoschade!