Locatie
Binckhorstlaan 50
2516 BE Den Haag

Telefoonnummer

070 382 08 30

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst

Schade vakkundig gerepareerd

Autoschade melden

Corona update

Wij, ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst, nemen onze verantwoordelijkheid, u ook? Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van h...

Lees verder

Herstellen, ruitschade herstellen of lakschade herstellen

OVER ONS

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst is onderdeel van de ASN Groep

ASN Groep is onderdeel van ASN international, een internationaal opererende franchisegever in autoschadeherstel met bewezen kwaliteit en succes. Het ASN Autoschade netwerk is landelijk dekkend en bestaat uit meer dan 80 vestigingen. De ASN keten is ISO-gecertificeerd en innovatief in proces en techniek. ASN Groep is een gewaardeerd partner voor verzekeraars, volmachten, leasemaatschappijen, fleetowners, tussenpersonen en dealerorganisaties.

Onze missie is om iedere dag namens onze opdrachtgevers auto's met schade weer in perfecte staat te herstellen en de verwachting van de klant hierbij te overtreffen.

Met een team van specialisten staan wij graag voor u klaar. Wij zorgen voor allerlei soorten reparaties aan uw auto. Of het nu gaat om kleine of grote autoschades. Wij helpen u weer op weg. Bij ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst bent u aan het juiste adres.

Waarom ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst?

 • Bij autoschade krijgt u gratis vervangend vervoer (voor leaserijders gelden andere voorwaarden)
  Mocht uw auto hersteld moeten worden, dan krijgt u tijdens het autoschadeherstel van Autoschade van Vreden-Binckhorst een gratis leenauto mee. Alleen de brandstof, mogelijke verkeersovertredingen en autoschade zijn voor eigen rekening. Het vervangend vervoer dat wij aanbieden is duurzaam. Omdat we graag rekening houden met het milieu kunt u ook gebruik maken van een leenfiets.

  Indien u WA verzekerd bent informeren wij u graag over de mogelijkheden.
 • Aflevering voertuig na herstel Na herstel van uw voertuig wordt uw voertuig gewassen en gestofzuigd. Tevens controleren wij de bandenspanning en indien nodig worden de banden op de juiste spanning gezet. De juiste bandenspanning heeft grote invloed op de milieuaspecten zoals brandstofverbruik en levensduur van de band. Daarnaast heeft het grote invloed op de verkeersveiligheid. U rijdt veiliger, zuiniger, stiller en schoner.
 • Haal- en brengservice bij autoschade
  Wij halen de schade-auto bij u op en brengen de auto hersteld en wel weer bij u terug. Zo kunt u eenvoudig gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice. Weinig zorgen, maar compleet ontzorgd. Graag informeren wij u naar de voorwaarden. De haal- en brengservice geldt namelijk niet voor elke opdrachtgever.
 • Autoschade taxatierapport
  Het kan zijn dat u een taxatierapport nodig heeft voor uw autoschade. Dit kunnen wij voor u regelen. Het is raadzaam vooraf even contact met ons op te nemen, zodat wij u de benodigde informatie kunnen geven. Aan het taxatierapport kunnen kosten zijn verbonden. Wij kunnen u hierover desgewenst nader over informeren. Besluit u de autoschade bij ons te laten repareren dan worden de expertisekosten in mindering gebracht op de reparatiekosten. 
 • Eigen risico bij autoschade
  Is er sprake van een eigen risico, dan dient u dit contant of per pin bij ons te voldoen zodra u de auto komt ophalen. Is de schade verhaalbaar dan zult u het eigen risico terugkrijgen van de tegenpartij via uw verzekeringsmaatschappij of uw tussenpersoon.

Het team 

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst bestaat uit een team van enthousiaste, ervaren en gepassioneerde medewerkers. Vakmensen met passie die door jarenlange ervaring weten hoe een klant geholpen moet worden. Een luisterend oor, voorzien in goed en eerlijk advies en volledig ontzorgen. Daar kunt u op rekenen. Uw auto wordt weer als nieuw afgeleverd. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde certificaten. Zo kunt u weer veilig en onbezorgd op weg. 

Klanten van ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst

 • Particulieren
 • Vakgarages
 • Leasemaatschappijen
 • Dealers
 • Fleetowners
 • Verzekeringsmaatschappijen

Certificaten

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst beschikt over verschillende certificaten, waaronder Duurzaam Repareren, ISO en AST. Voor ieder certificaat moet aan bepaalde voorwaarden voldaan worden. Jaarlijks wordt ASN ge-audit op alle aspecten waaraan voldoen moet worden om het certificaat te mogen voeren.

Duurzaam Repareren

ASN beschikt over het certificaat Duurzaam Ondernemen. Dit betekent dat wij in onze bedrijfsvoering rekening houden met het milieu. Indien mogelijk wordt plaatwerk uitgedeukt in plaats van vervangen en worden kunststof bumpers gerepareerd. Ons vervangend vervoer beschikt over een energielabel A of B. Wij hebben gescheiden afvalinzameling voor te recyclen materialen zoals karton, metaal en kunststof. Na schadeherstel worden de banden van uw auto op de voorgeschreven spanning gebracht, zodat u niet onnodig brandstof verbruikt door te lage bandenspanning.

ISO

Een doorlichting van het bedrijf op werkwijze, klanttevredenheid, opleiding/bijscholing van de medewerkers, arbeidsomstandigheden en uitrusting van de werkplaats. Het certificaat geeft aan dat wordt voldaan aan de norm NEN-EN-ISO 9001:2015.

AST

Doordat auto's worden uitgerust met steeds meer elektronica moet bij schadeherstel hiermee rekening worden gehouden. Wij beschikken over het autocertificaat Autoschadetechnicus (AST). Onze medewerkers zijn opgeleid om de elektronische systemen in uw auto te herstellen en ook complexe auto's zoals plug-in hybrides op een verantwoorde wijze te repareren zodat uw veiligheid niet in het geding is.

BOVAG

BOVAG houdt zich aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu. BOVAG staat voor kwaliteit en professionaliteit. Kortom, u kiest toch ook liever voor een ERKEND bedrijf ? ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst is een erkend BOVAG schadeherstelbedrijf.

Bij een BOVAG-schadeherstelbedrijf bent u verzekerd van:

 • goed opgeleid personeel
 • kwaliteit
 • garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
 • uitstekende service (verzorging van de complete afhandeling met uw verzekering)
 • optimale bedrijfsuitrusting

ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst is een BOVAG schadeherstelbedrijf. Dit wil zeggen dat wij voldoen aan extra eisen, zoals uitrusting van de werkplaats en opleiding personeel. De reparaties bepalen direct de veiligheid van berijders en medeweggebruikers. Daarom werken de bij BOVAG aangesloten herstelbedrijven volgens vastgestelde procedures en checklists. Herstel wordt volgens geldende fabrieksspecificaties uitgevoerd en bij vervanging wordt in beginsel gebruik gemaakt van originele onderdelen. Juist door het vakmanschap van bij BOVAG aangesloten herstelbedrijven kan uitgebreide garantie op werkzaamheden worden verstrekt en worden fabriekstermijnen op herstelde delen overgenomen. Eventuele geschillen worden in goed overleg opgelost, met de mogelijkheid om bindend advies te vragen aan de BOVAG geschillencommissie. 

Alle voordelen van BOVAG bedrijven op een rij:

 • reële prijsstelling en heldere taxaties
 • 4 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
 • veilig en vakkundig schadeherstel
 • reparaties conform fabrieksvoorschriften
 • gebruik van equipment volgens de laatste technieken
 • gecertificeerde bedrijfsprocessen
 • milieuzorg, bijvoorbeeld door het gebruik van watergedragen lakken
 • gemak, alles soepel geregeld, ook met de verzekering
 • streng gecontroleerde arbeidsomstandigheden
 • gebruik van originele onderdelen
 • veiligheid hoog in het vaandel
 • Algemene voorwaarden BOVAG schadeherstelbedrijven