Locatie
Binckhorstlaan 50
2516 BE Den Haag

Telefoonnummer

070 382 08 30

Corona update

29-01-2021

Wij, ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst, nemen onze verantwoordelijkheid, u ook?

Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

 Wij zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven wij u voorlopig geen hand bij onze begroeting en nemen gepaste afstand. Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen op nummer 070-3820830.

 Wij verzoeken u indien mogelijk uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.

Onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto. Na elk contact met uw auto wassen zij hun handen.

 Verder vragen wij u vriendelijk om u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u toch overweegt bij ons langs te komen om de schade aan uw auto te laten zien of voor het maken van een afspraak.

·       Heeft u koorts? Een afspraak is op dit moment niet een verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak.

·       Bent u in een risico gebied geweest? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we op een later te bepalen moment een afspraak kunnen plannen.

·       Heeft u last van koorts, neusverkoudheid of luchtwegklachten en u heeft een afspraak of wilt langskomen? Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.

 Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen om te betalen met uw pinpas. 

Wij hopen dat deze (crisis) situatie zo snel mogelijk voorbij is en u snel en gezond weer welkom te kunnen heten!

Met vriendelijke groet,

 Team ASN Autoschade van Vreden-Binckhorst